Добре дошли в отдела за безплатни on-line консултации на Дентална практика "Ралев Дентал" АД! Тези консултации се дават от д-р Евелина Маркова, д-р Нина Бучкова, д-р Венко Делчев и д-р Венцеслав Ралев. Можете да задавате всякакви въпроси от областта на стоматологията и лицево-челюстната хирургия (а също и за всичко, което ви интересува). Ние ще се постараем да отговорим максимално бързо и изчерпателно. Всички консултации са абсолютно безплатни, при необходимост може да изпращате рентгенографии и фотоснимки по e-mail. Всяка споделена персонална информация ще бъде запазена в тайна, освен ако изрично не пожелаете тя да стане обществено достъпна.

Вход във форума

Въпроси по електронна поща - на адрес help@ralev-dental.bg

Forum

    При кликване (или щракване, филолозите още водят спорове кой термин е правилен) върху горния линк се стартира едно уеб-базирано приложение, което е много стандартно - почти всички форуми, които посещаваме, работят с него. Интерфейсът умишлено е оставен на английски (макар че може да бъде и на български) - чуждите граждани също имат право на безплатни висококвалифицирани медико-стоматологични консултации, нали :-))). Целият форум е разделен на категории и подкатегории, като всеки потребител след регистрация може да добавя подкатегории - за всички теми, които биха предизвикали интерес. Теми като хороскопите на Алена, поредните изказвания в "Искрено и лично" и събитията в "Big brother" е добре да бъдат обсъждани в отделни секции, за да не се бъркат със сериозните неща.

    В нашия форум са абсолютно недопустими коментари, призоваващи към насилие, расова или религиозна нетърпимост, обидни коментари към останалите участници и т.н. Подобни коментари ще бъдат изтривани със светкавична скорост от модераторите и администратора. На злобните и заядливи коментари, насочени към авторите, ще бъде отговорено по подобаващ начин - с насмешка и ирония, а при необходимост и със сарказъм. Умоляваме всички участници във форума да се регистрират с истинските си имена! Username от рода $&Й(%&*), sexmaniac, ebasi_idiota, grobarja, Dancho-Ludija и т.н. едва ли е подходящ за интернет форум с насоченост човешкото здраве. Въпросните имена са взети от форуми в Българското интернет - пространство - не сме ги измислили ние.

    Нашият екип е разработил още няколко уеб-сайта, които се обновяват непрекъснато. Ако желаете, можете да ги посетите на адресите в долния фрейм. Основният корпоративен сайт на стоматологични кабинети "Д-р Ралев" е www.ralev-dental.com. В него ще откриете много информация, свързана с различни аспекти на денталните и стоматологични заболявания. Разбира се, има и секция с информация за това къде се намира кашият кабинет и с телефоните за връзка. Допълнителни сайтове на практиката са www.bg-dentist.com и www.bg-dentist.eu. На адрес www.dentalimplants.bg ще откриете един експанзивно и инфилтративно нарастващ портал, посветен на темата зъбопротезна имплантология. Извън медицинските и стоматологични теми е порталът www.bg-tourinfo.com, в който има информация за туристически обекти на територията на Република България. Д-р Венцеслав Ралев участва и в разработката на www.investor-bg.com - обширен сайт с икономическа насоченост.

Forum

Вход в нашия форум